i-nigma

i-nigma voor iPhone

Scansoftware toont info bij streepjescodes en qr-codes

Dankzij i-nigma scan je diverse soorten codes met je telefoon. De gratis applicatie gebruikt de camera in je toestel en zoekt naar het product op Google of direct op Amazon.com. Naast streepjescodes op artikelen scant i-nigma qr-codes, die tekst...Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Pijlsnelle scans
  • Gemakkelijke interface
  • Batterijbesparende modus

TEGEN

  • Weinig zoekopties streepjescodes

Uitmuntend
8

Dankzij i-nigma scan je diverse soorten codes met je telefoon. De gratis applicatie gebruikt de camera in je toestel en zoekt naar het product op Google of direct op Amazon.com. Naast streepjescodes op artikelen scant i-nigma qr-codes, die tekst, contactgegevens of webadressen bevatten.

Koop je vaak cd's, dvd's of boeken dan vraag je je vast wel eens af of je de juiste (lees: laagste) prijs betaalt. Instrumenten als i-nigma zijn handig wanneer je voor de zekerheid een prijs wilt checken. Deze software start meteen de camerafunctie van je telefoon, waarna je het toestel alleen nog hoeft te richten op het artikel in kwestie. Een vierkantje op het scherm fungeert als vizier voor codes en i-nigma herkent deze razendsnel.

Na het vinden van een referentie op internet geeft i-nigma de mogelijkheid om te zoeken via Google of op Amazon. Dat is natuurlijk vooral handig voor boeken, cd's en dvd's, die via laatstgenoemde website als warme broodjes over de digitale toonbank vliegen. Een andere interessante functie van i-nigma betreft die van qr-code scanner. Deze codes bevatten een schat aan informatie (tekst, links, etc.), die de software snel oppikt. Zo snel zelfs dat wij er geen scherp plaatje van konden schieten.

I-nigma scant snel en pikt de informatie uit qr-codes (digitale blokjes met informatie) prima op! Dat maakt de applicatie geschikt voor fervente prijsvergelijkers én mensen die frequent contacten uitwisselen via qr-codes. Deze applicatie is wellicht (nog) niet zo relevant maar als meer kranten & magazines de moderne codes invoeren dan ben jij in staat ze te lezen!

Meeste downloads Barcode scanners voor iphone

i-nigma

Download

i-nigma 3.19.01

Beoordelingen about i-nigma

Promotie×